Post by hydfijobzollde on Feb 24, 2022 8:41:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne žetone ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2 2022 version ▞▞▞
Osobno mislim da je ova igra savršena. nemam jauk. Učitava se tako brzo i kontrole su razumljive.
Ovo je vrlo nemoguća igra. Možemo igrati ovu igru za razinu 1,2,3, ali ne možemo igrati ovu igru za razinu 4,5,6 za ovu igru je potrebna deta i vrlo nemoguća igra. Nemojte instalirati ovu igru. Nemojte instalirati...
dobro
Doista sam imao veliko iskustvo u ovoj zabavnoj i avanturističkoj 2D arkadnoj igri. Puno razina za istraživanje s mnogo cool čudovišta i šefova u igri. Kontrole su vrlo glatke i grafika je lijepa. Najbolja igra godine 😁
Vrlo je dobra igra, sviđa mi se ovaj novi izgled i ostale aktivnosti ove igre
Jungle Adventures 2 Seiklusmängud deo
to je dobra igra, ali sada pokazuje "uskoro" ovo je frustrirajuće
igra je zabavna
Nema 90% preuzimanja nakon ponovnog pokretanja.
Novac da platim prvi put ujutro i bit ću pravo vrijeme da to učinim po mom mišljenju na to je bio jedini od mojih prijatelja izlaziš li kod tebe i ubrzo nakon dugo koliko vidim da sam mogu to vidjeti kao opciju za vas dečki i ja cure i ostala djeca da mogu prva je najpopularnija igrica su najveći dio radnog vremena Poslovi rade na tome bio je jedini način na koji vidim da mogu vidjeti da nisam odlazak na nekoliko novih poslova izvrstan je način najboljeg načina da dobijete ono što sada znam
Jako lijepa igra I JAKO LIJEPA GRAFIKA VOLIM OVU IGRCU ZAHVALJUJUĆI IDEJAMA ZA REDERER
lako je i zabavno Volim igrice koje su ovakve i ne dosađuju mi.
Ovo je dobra igra, ali ima toliko reklama zbog reklama da je loša igra i na razini mačke mačka ima 90% kontrole, a korisnik samo 10% i ta je reakcija na ovoj razini vrlo teška. Mala najbolja prilika da ubijete mačku
A .a ye game boht zabrdast hia lakein mian problem ye hia k boss ko life zayada de jati hia jabke character ko nahi kindly issy improve keey istraha se timeboht waste hota hia.
U REDU JE!
Nije loše
Jungle Adventures 2 Περιπέτεια fst
Najgora strana je što uvijek prikazuje dobivanje podataka sa servera.. To je iritantno.. Inače dobra igra
previše oglasa.. uzdah
Nije dobro i igre su jako loše i nisu posebne ponude
Jedna od najboljih avanturističkih igara... Moja omiljena igra...Ali brzina pustolovnog čovjeka je tako velika...molimo vas da održite brzinu...
Demon Hunter: Chronicles from Beyond ผจญภัย btl
Kada završim fazu 1 i pokušam ući u fazu 2, igra samo postoji na mom telefonu
Jungle Adventures 2 ผจญภัย ffzc
Igram ga cijelo vrijeme
Vrlo jako dosadno
Svaki put kad moram ići na sljedeću razinu moram je aktivirati putem google playa, ne mogu igrati igru ako je podatkovna veza isključena?!😐 ... Jungle Adventures 1 je bio savršen, ali ovaj dio 2 je stvarno sranje
Lijepa igra i puna avantura
Jungle Adventures 2 Avontuur fjps
Lijepa igra, ali zadnja razina nije završena
Jako loša aplikacija, trebale bi biti ocjene u minusu pa mogu dati - ocjenu beskonačno
Najbolji prijatelji
Ne sprema moj nivo kada ponovo uđem, vidim svoj nivo na samom početku, ali ipak volim ovu igru
Ova igra je sjajna nova razina dodir je također glatki. Mogu je igrati cijeli dan. Hvala vam što ste napravili tako dobru igru dobrom za timepass.
Nic igra.. U potpunosti uživam
Sviđa mi se, ali je blokiran nekoliko puta
Sada sam jako razočaran ovom igrom. Čekam odgovor programera o povratu novca ili kreditu za 2,99 koje sam platio za cijelu igru. Nisam primio i paket od 9,99 koji sam platio. Također nisam dobio.Igrao sam ovu igru uzastopno i sada ima puno grešaka koje prije nije imala, a oglasi za postizanje dodatnih srca itd. su ludi. Molimo popravite greške i što je najvažnije kontaktirajte me u vezi mojih kredita i/ili povrata kao što je gore navedeno .Vrlo razočaran obožavatelj Renderedideas.
Jako mi se sviđa i radiš sljedeći nivo ok to je dobro Sviđa mi se to usrećuje djecu Kažem sljedeći nivo znači 5 ok sviđa mi se ok Jedna stvar koju ću reći sljedeći 5. nivo želiš raditi drugačije okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk i taj zadnji div koji želiš učiniti poput velikog velikog diva i taj heroj također žele hight please please avanturu i zašto je com
Ne mogu igrati drugu razinu, samo se uvijek učitava, popravite😳😳😳😳😳